keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Thrilllleeeeerr!! Tanssin hurmaa!

Ensinnäkin pakko ilakoida tuosta perhosesta ennen ku meen itse asiaan. Järjestyksessään toinen mutta eka kameralle tarttunut hörhöläinen! Ja sen jälkeen toistin sen yhteensä 3 kertaa ja pysyinki siinä, jotta Sydney saa kuvattua. WuuHuuu!! Palaan tähän tankoiluun tän tekstin lopussa vielä.

Perhonen
Itse asiaan. Sanoisin, että olen saavuttanut korkeimman mukavuusasteen, mitä toisilleen alunperin vieraiden kämppisten kanssa voi saavuttaa. Miksikö sanon näin? No ensin sitä ollaan vähän ujoja ja pidetään omat omituisuudet poissa muiden silmistä, mutta sitten se siitä pikkuhiljaa rentoutui. Ensin se lähti käyntiin sillä, että vaatteet vaihdettiin omassa huoneessa minun nähteni selkä käännettynä. Sitten ei enää välitetä näkyykö paljas pinta ja sen jälkeen alusvaatteet valtasi alaa muuallakin asunnossa. Sitten tulee ne luonnolliset kehon äänet, joille nauretaan mutta ei tarvitse hävetä enää. Kunnes sitten yksi kaunis päivä saavutin korkeimman asemani ja kämppis käveli rennosti vessaan edessäni sulkematta ovea ja jutteli minulle asioidessaan kuin istuisi keittiön pyödässä. Olen otettu.
Vähän pyykkiä

Olen kotoutunut niin hyvin tähän asuntoon, tai lähinnä näihin kanssa-asujiin, jopa siinä määrin, että tulee varmasti tuntumaan tavallaan vähän tylsältä asua itsekseen sitten Suomessa, vaikka omasta tilasta tykkäänkin. Se vaan tuo niin paljon vipinää päivään kun on muita ihmisiä, muutoin saattaisin vaan hiipparoida itsekseni jossain tai lösötä sohvalla koneen kanssa koko päivän jotain hyödyllistä mutta yleensä vähemmän hyödyllistä tehdessä.

Näissä kuvissa metsästettiin laseihin tulikärpäsiä, jotka vilauttelee persevalojaan lennellessään pitkin ilmoja.


Sunnuntaina käytiin piknikillä kaupungin puistossa, joka oli valtava. Puiston sisällä ajettiin paikasta toiseen autolla, eikä edes laiskuuden vuoksi vaan koska oli pakko. Yhden kämppiksen, Sydneyn, kanssa tehtiin ruuat valmiiksi ennen kuin toiset tuli kotiin ja mm. paistettiin amerikkalaisittain maissipötköjä. Sydney oli pääkokki ja näytti, miten se homma hoidetaan.
 Tässä levitetään maissiin voita ja suolaa ja pippuria. En tiedä teistä, mutta minusta tämä on kovin härskin näköstä touhua.



Messissä oli myös jumalattoman kokoisia vaahtokarkkeja ja löytyipä kaupasta aika mojova sipulikin. Aiemmin olen jo maininnut isoista mansikoista, että kyllä sillä geenimanipulaatiolla vaan saadaan jos jonnimmoista möllikkää aikaan.


Siinä ruokaa tehdessä alettiin jammailla musan tahtiin ja päädyttiin miettimään miten voisi vetää Michael Jacksonin tutuksi tekemää moonwalk-tanssityyliä. Päädyttiin katsomaan opetusvideo netistä ja sen jälkeen Sydney pistää Thrillerin musavideon soimaan ja sitten eikun jammailemaan sen tahdissa.  Kamera oli päällä, koska ajattelin että katsotaan sitten näyttikö se siltä tanssilta. Voi kiesus, kyllähän se JOLTAIN näytti, ei nyt ihan siltä oikeelta tanssilta, mutta kyllä me siitä hyvät naurut saatiin, oli se sen verran koomista. Ja koska nyt satun olemaan ihmisenä enemmän asenteen ja hauskanpidon kannalla, niin jaan tämän videon teille, vaikka siinä itse näytän kaikkea muuta kuin edustuskelpoiselta.

Note to self: ens kerralla vähän tarkkuutta niiden pölö-ilmeiden kanssa...
Sydney opiskelee tanko kainalossa

Toisekseen on sitten tuo tankoilu, johon kämppikset on nyt täysin tottuneet. Tuntuu melkeinpä hassulta kun kiepun siinä ja kenenkään ilme ei värähdä ja keskittyminen koulukirjoista ei kirpoa. Toisinaan jos onnistuu joku oikein kiva juttu niin ne saattaa vähän kannustaa, että jee, hyvin meni. Seuraavissa kuvissa kämppikset pelleilee tangolla ja katselin sitä naureskellen mutta myös ylpeänä, tässä on ihmisiä jotka vielä muutama kuukausi sitten luuli, että tanko on vain strippareille. Positiivinen sanoma leviää :)

Kyllä on tytöt luonnonlahjakkuuksia :)

Tässä videossa yritän toistaa ensimmäistä onnistunutta perhosliikettä, jossa ollaan pää alaspäin käsien varassa, mutta pito karkasi joten räpellykseksi meni. Video vaan nyt muutoin vähän valottaa tätä mun harrastusympäristöä täällä, niin saatte sen nyt nähdä. Vähän on tungosta välillä :)



Tänään kävin lenkillä ja sieltä sitten kunnon lämmöt päällä alkoin tankoilla ja voihan Pentti mikä pito oli! Kerranki sai jotain aikaiseksi ja oli joku peräti kuvaamassa. Sai stripper pole vähän kyytiä!

Eka kädetön takanoja!

Drama Queen

Cupido, tosin meikäläisen on vähän niinku metsälle lähdössä 

Kaksonen, mun lempiliike 
Perhonen eri kuvakulmasta
Sitten vielä sokerina pohjalla eka Flagpoleni, tästä on hyvä jatkaa ja joku päivä junnaan tuossa koko päivän :P Äitihän kommentoi tähän tyylikkäästi että "jaa, onko tuo vaikea, näytti aika helpolta?" No en nyt tiiä, miten sen nyt ottaa ku killutaan ilmassa sivuttain... :D Taas on tukijoukot vankkana taustalla :D


4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia noi sun tankojutut! Vitsi kun itselläkin olisi ollut tollanen mahdollisuus tankoilla täällä Jenkkilässä!! mut Suomessa pitääpi heti taas alotella ja katsoa jos sitä syksyksi raahaisi tangon omaan opiskelijakämppään sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Ottihan se aikansa ensin kun sen tänne sai kaikkien mutkien jälkeen ja sitten ku ei oo ketään opettamassa eikä avustamassa, pitää vaan ite kattoa ettei tuu liian kovaa alas. Mutta on siitä ollu paljon iloa, niinku koko harrastuksesta ylipäänsä. Ehkä näemme samoilla tunneilla syksyllä ja minä ainaki änkeen oman tangon kämppään :)

      Poista
  2. juu, varmaan törmäillään :) meiltä psykaltahan nyt Miltsu on alkanu vetään tankotunteja Jyväskylässä, niin Miltsun opetuksiin meinasin ainaki mennä :)

    VastaaPoista
  3. Aiemmin kävin SalsaStudiolla mutta en ees tiiä onko niillä kesätunteja, ne on vähän huokeempi pulju ku RSP. Joku joustava setti kesäksi ois jees ku ei aina varmaan oo paikkakunnallakaan joka viikko. Yksi kaveri psykalta käy RSP:lla, voishan sitäki kokeilla. Sitten on luokka täynnä psykalaisia :D

    VastaaPoista