maanantai 16. huhtikuuta 2012

Excursio Herrasmiesklubille

Demi Moore elokuvasta Striptease. Ei löytynyt Demia tästä klubista.

Läheisen valtatien varrella sijaitsee arveluttavan oloinen tönö, jossa on yksi Wacon kolmesta herrasmiesklubista eli strippiklubi. Leffojen ja oman tankoharrastuksen innoittamana halusin käydä tutustumassa, että mistä siinä oikeen on kyse. Klubin alue on huonomaineista ja on fiksua ottaa mukaan miesseuraa. Kaveripoika suostui uteliaisuuttaan messiin, joten sittenhän me lähdettiin. Vähän jännitti kumpaakin, kun tiedossa on, että nämä paikat voi vaihdella laadulla ja turvallisuusasteellaan runsaastikin ja tämä kyseinen paikka ei tosiaan sijaitse hyvällä paikalla. Kuriositeettina muistetaan nyt, että ollaan todella uskonnollisella alueella, mutta kas kummaa, Teksasista löytyy suurin strippiluolatiheys koko maasta. Kaksoismoraalia, tai pakottavaa tarvetta kurottautua kontrollin ulkopuolelle.

Sisään päästiin ja kätevästi antoivat sisäänpääsymaksun vaihtorahat valmiiksi yhden dollarin seteleissä, että on sitten mitä syytää lavalle ja tunkea tyttöjen pöksyihin. Kameroita ei valitettavasti saanut ottaa sisään takavarikoinnin uhalla, joten nyt olette ihan oman mielikuvituksenne varassa. Siis, sisällä oli ihan siistin näköistä ja ihmiset istui kiltisti omissa porukoissaan pöydissä. Otettiin oma pöytä mukavalta paikalta seinän vierestä mutta hyvä näkymä lavalle. Tarkemmin katsottuna seurueiden naiset ei olleetkaan ”oikeita” naisia vaan työntekijöitä. Niiden määrä yllätti, olin ihan varustautunut yhteen esiintyjään. Tyttöjä oli kymmenkunta ja jokaisella oli oma vuoronsa olla lavalla aina niin kauan kuin asiakkaita lavan ympärillä riitti.
aukioloajat on mukavan väljät

Juttu meni näin: Tyttö esiintyy itsenäisesti, keimailee ensin toppi päällä, myöhemmin nykäisee tissit paljaaksi. Sitten mies tulee seisomaan lavan viereen ja tyttö siirtyy ketkuttamaan itseään miehelle. Miehen ei kuulu koskea, mutta kaikkien lähmäkädet ei pysyneet omissa taskuissa. Stripparit kyllä koski, huohottivat korvaan ja kietoivat itseään miestä vasten. Vähän epämiellyttävän näköistä kun osa naisista tunki haarovälinsä miesten naamaan ja ylipäänsä jutun juju näytti olevan se, että mitä enemmän sheikkaa sitä parempi. Ja kovin nolon näköistä sheikkausta, esim selällään jalat pystyssä haaroväli kohti miestä ja sitten vaan lyllytellään itteään että paikat heiluu. Jokaisen naisen pöksyt oli samanlaiset, arka paikka peittyi mutta muuten alkkarit oli pelkkä naru ja jaloissa oli julmetut platform-korkkarit.
Ei näin hieno mutta idea on sama

Sisään tullessa kaksi ekaa esitystä ei oikeen säväyttänyt ja ei muuta voinut todeta kuin että onpas ala-arvoista esiintymistä. Ensinnäkin suurin osa naisista oli vähän ylipainon puolella, vatsat pullotti mutta löytyipähän sitten mitä heilutella. Toisekseen harva osasi kävellä niillä kengillä, joten meno oli aikamoista töksyttelyä. Asiakaskunta oli isoa miestä t-paidoissa tai meksikolaisia tai itsekseen heiluvaa innokasta ”herrasmiestä”. Saatiin olla ihan rauhassa muilta asiakkailta. Tytön kanssa saattoi mennä myös takahuoneeseen sylitanssia varten.
Kenkämuotia googlen avulla
Stripparit tykkäsi mun hiuksista kovasti, tosi moni kehui ohikulkiessaan ja pari pysähtyi silittelemäänkin niitä. Yksi nainen tokaisi sitten tarpeeksi minua suittuaan että "I'm gonna have sex with you later!" Kun kaveri lopetti nauramasta tokaisin, notta kumpihan siinä sitten maksaa kummalle?

Seuraan istui sitten illan ainoa yllättäjä, eli tyttö joka osasi tehdä tankotemppuja. Hän itse kertoi särkeneensä kätensä joten temput ei ole enää parasta antia, Skorppari, Kaksonen ja Jade sieltä nyt ainakin tuli, eli pääalaspäin roikkumista ja spagaattia. Tämä tyttö sai kaikista vähiten huomiota miehiltä, ajattelin sen johtuvan siitä, että hienot temput ei jotenkin lämmitä miehiä samalla tavalla kuin pelkkä irstas liikehdintä ja keimailu, mikä on paljon helpompaa miehen ymmärtää. Harmi. Kathy taisi olla nimi, 21v ja tanssinut 3 vuotta. Valmistuu pian lääkärin avustajaksi, mutta siitä ei makseta tarpeeksi ja toisaalta se tykkäsi työstään muutenkin. Saa jutella erilaisille ihmisille ja saa rahaa tankoilusta. Ammatin varjopuolina se, ettei voi kertoa ihmisille mitä tekee, osa asiakkaista on törkeitä ja olipa sillä kerran stalkkeri eli ahdistelijakin. Wacossa ei tienaa kovin hyvin, kun opiskelijakunta on liian varovainen maineestaan tullakseen näihin paikkoihin. Toisella paikkakunnalla veljeskuntabileissä oli rikkailta teinipojilta tienannut sievoisia summia ja strippauksen lisäksi työhön saattoi kuulua vaikkapa melalla uusien veljeskuntapoikien mätkiminen pyllylle. Yhdessä illassa saattaa tienata mitä tahansa nollasta tuhanteen dollariin riippuen asiakaskunnasta. Kaikkia ei miellytä kaikki tytöt. Klubi ei maksa palkkaa, maksu on tasan ne asiakkaiden tipit. Kuulemma takahuoneessa osa tytöistä suostuu arveluttavaan toimintaan, suuseksiin ja yhdyntään, jolla tietysti tienaa sitten enemmän vaikkei se sallittua olekaan. Kathy ei omien sanojensa mukaan suostu sellaiseen.
Tähän vielä muutama kilo lisää niin löytyy mitä heilutella ja enemmän sitä mitä  minä näin

Siinä katsellessani palasin oikein kunnolla pohtimaan että miten se nyt eroaa jos on strippari vs tankotanssija. Kathyn esiintyessä, se kun tekee niitä ihan samoja temppuja kuin tankoilijatkin, piti miettiä vähän enemmän. Muut tytöt lähinnä tepasteli tangon ympäri, ja sitä vatkausta nyt ei voi sekoittaa tankoiluun. Kathykin vatkaili menemään ja hieroi itseään miehiä vasten sitten kun tangolta irtosi ja tangollakin voi vatkata ja kouria itseään ja pärjätäkseen stripparina haaroväliä on esiteltävä korostetusti. Siinä se sitten kirkastuikin, tankoilijalla on vaatteet päällä, vatkausta, sheikkausta ja itsensä hinkuttelua, kourimista, läpsimistä tai ylenpalttista pyllistelyä ei tapahdu, ei edes niillä jotka edustaa tankoilussaan sitä sensuellimpaa puolta fitness-tyyppisen tanssin sijaan. Tankotanssissa itseä ei tuputeta kellekään, liikkeissä kiinnitetään huomiota kauneuteen ja taiteelliseen toteutukseen, mutta minkäs sille mahtaa että tankoilijat vaan on pirun seksikkäitä ja urheilua kun se on niin yleensä ihan hyvässä kunnossa harrastuksen edetessä. Ehkä näin kun ajattelee niin sensuellia esitystä katsoessa liikehdintä on jouhevaa ja kaunista, "sivutuotteena" varmasti kiihottavampaa kuin fitness-tyyli, mutta ei siinä semmosta "ööö, hmmm, ohops"-fiilistä eli kummallista myötähäpeää koe kuin mitä vaaditaan strippiklubilla menestyäkseen. 


Suosittelen kaikille reissua strippiluolaan, jotta nämä asiat ja ennakkoluulot vähän kirkastuisi kaikkien mielessä. Ja no muutenkin, ei se nyt niin kauhea paikka ollut ja ainakin mielenkiintoinen reissu. Jonkun aikaa katseltuaan sitä sitten jo vähän kyllästyykin, koska jokaisen naisen esitys muistuttaa toisiaan niin paljon johtuen siitä, että suurin piirtein samoilla kikka-kolmosilla se miesten mielenkiinto herätetään.

Tässä videossa vähän ideantynkää että miten se meni, mutta tuolla lava ei ollut näin täynnä ja videolla on käynnissä ylipäänsäkin jonkin sortin kisa. Klubilla miehet sai yleensä enemmän huomiota ja meno oli vähän ronskimpaa.


Ihan pakko pistää pari videota auttamaan asian ymmärtämisessä. Ensin tulee hallitsevan maailmanmestarin Oona Kivelän taiteellinen, vähän sinne fitness-maailmaan kumartava esitys:




Sitten sitä sensuellia tyyliä Alethea Austinilta, joka on muuten ihan pirun notkea. Ymmärtääkseni strippari se ei koskaan ole ollut, vaan tankoilu lähti käyntiin kuntoutusmenetelmänä pahan auto-onnettomuuden jälkeen. Tämän tyylin jätän itse henk.koht. niille, jotka muutenkin elämässään on vähän itseäni tyylikkäämpiä ja naisellisempia :D

Sitten vielä pakko pistää yksi omista idoleistani, Zoraya Judd. Noilla lihaksilla ei ole mitään, mitä ei voisi tehdä ja tältä naiselta löytyy 2 lastakin. Sitten kun löytyy rahaa niin minäkin pistän Kuusamon ryteikköihin ja järvien rannoille oman siirreltävän tangon. Seikka on saletti :P

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen kirjoitus.Kiva että joku ymmärtää stripparin ja sensuellin tankoilun eron. Ainoa mikä jäi vähän ärsyttämään oli tämä Tässä vähän sitä näkymää miltä sen tankotanssin oikeen kuuluu näyttää". Eikö olisi ollut parempi laittaa että tältä tankotanssi voi myös näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olet oikeassa ja tein vähän muutoksia, toivottavasti asia on nyt selkeämmin ilmaistu :) Ensin naputin vähän tekstiä selventämään sitä, että tuolla viittaamallasi lauseella yritin tehdä pesäeroa tuon strippiklubitankoilun ja minkä tahansa muun tankoilutyylin välille,kun huomasin sitten itsekin ettei se mun alkuperäinen ajatus oiken välittynyt. Mutta sepäs johti sitten tuntien Youtube-möllötykseen ja tekis mieli upottaa koko Youtube-tankoilumaailma tähän postaukseen :D

      Poista